• reklam

KUYUMCULAR İFTARDA BULUŞTU

Dostlar Kebap Restaurant’ta Kurulan Ahi Evran Sofrasına Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile ATO Kuyumculuk Meslek Komitesi Başkanı Bülent Dalyan, Başkan Yardımcısı Ali Demirkıran, ATO Meclis Üyeleri Salih Talay Ve Mehmet Geçioğlu İle ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Yönetim, Denetim Ve Disiplin Kurulu Üyeleri, Esnaf Odası Başkanları İle Çok Sayıda Kuyumcu Esnafı Katıldı.

Adana’da hizmet veren kuyumcu esnafları, Adana ESOB’a bağlı  Kuyumcular Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın onbir ayın sultanı mübarek ramazan ayı nedeniyle geleneksel olarak hazırladığı Ahi Evran Sofrası’nda buluştu.

Güzelyalı mahallesindeki Dostlar Kebap Restaurant’ta verilen iftar yemeğine gelenleri, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman ile 2.Başkan Berkan Bugay, kapıda karşılayarak “Hoş geldiniz” derken, iftar süresince de misafirleriyle yakından ilgilenip, isteklerinin anında yerine gelmesi için gayret ederek, takdir gördüler.

Kuyumcular Esnaf Odası’nın iftar yemeğine gösterilen yoğun ilgi Oda Başkanı Başman ve en büyük yardımcısı 2.Başkan Bugay’ı da bir hayli mutlu etti.

İftara gelen davetliler ve kuyumcu esnafı,  sıcak ve samimi sohbetleriyle güzel bir tablo oluşturdu.  Davetliler, iftar boyunca bol sohbet imkânı bularak, bir anlamda hasret giderdiler.

Kuyumcular Esnaf Odası’nın iftarında,   mercimek çorba – Adana Kebap’tan oluşan ana menünün yanı sıra, ayran- kola, kadayıf – kazandibi ve çay ikramı da yapılarak, esnafın memnuniyeti üst seviyeye çıkarıldı. Kuyumcuların Ahi Evran Sofrası’nda yemek sonrası hoca Cem Boğa tarafından okunan dualar, merhum kuyumcular ile tüm esnafların ruhlarına hediye edildi.

Oda Başkanı Başman, iftar konuşmasında katılımlarından dolayı Adana ESOB  ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, ATO Kuyumculuk Meslek Komitesi Başkanı Bülent Dalyan, Başkan Yardımcısı Ali Demirkıran, Birlik Başkan Vekilleri, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, ATO Meclis Üyeleri Salih Talay ve Mehmet Geçioğlu ile Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce, Tüpgaz Satıcıları Esnaf Odası ve Güney Adana ESKKK Başkanı Mehmet Susar, Adana Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Adana Gazozcular ve Meşrubatçılar Esnaf Odası Başkanı Cemal Sakın, Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer, Adana Oto Elektrik ve Akücüler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Adana Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Aslan, Adana Kantinciler ve Sabit Simitçiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet  Tunç, Adana Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Adana Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı,  Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Şakirpaşa Hava Limanı Birlik Taksi Koop Başkanı Umut Baykan ve üyelerine, kuyumcu esnafına, yönetimi adına ayrı ayrı teşekkür etti.

Başman, “Böyle bir mübarek gecede, değerli misafirlerimiz ve sizlerle beraber bir araya gelip, odamızın 6 yıldır geleneksel hale getirdiği iftarımızı yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Böyle bir mutluluğu bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyoruz, şeref verdiniz. Allah şu mübarek ramazan ayında tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız hayır ve hasenatları kabul eylesin. Yaradan gelecek yıllarda da aynı şekilde burada bulunmamızı nasip etsin. Malumunuz Ramazan ayı nedeniyle piyasa sakinleşti ve yavaşladı. Haftaya bayrama girecek olmamız umut ve güzel bir bekleyiştir. Bu vesileyle, Kadir Gece’nizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyor, evinizde sağlık, mutluluk, işlerinizde bereket temenni ediyor, bu yemeğe emeği geçen sevgili arkadaşlarımın yanısıra, 2.Başkanım Berkan Bugay’a ve denetim kurulu üyemiz, Dostlar Kebap’a da kusursuz hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, Merhum Birlik Başkanları Kazım Barışık ve Hakkı Başman’ın peş peşe vefatları nedeniyle duyduğu üzüntüyü ifade ederek, iftarın kuyumcu esnafına hayırlı olmasını dileyip, bereketli kazançlar, hayırlı ramazanlar ve mutlu bayramlar temenni etti. İftar sonrası Oda Başkan Başman ile Başkan Yardımcısı Bugay, misafirlerini kapıda tek tek uğurlayarak ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

• TAVSİYE EDİLEN FİYATLAR

• Has 80.70 TL